Macam mana saya mau join agaseh nie?…pls reply tq

Mei 22, 2009 at 11:43 am | Dikirim dalam Uncategorized | Tinggalkan komen

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

 

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi jutaan terima kasih kerana Tuan Agus Bin Klemen amat prihatin dengan perkembangan blog Persatuan Agasean ini. Saya mengakui apa yang Tuan katakan adalah benar dan kejayaan ini adalah milik semua.Saya lebih banyak menerbitkan Ulasan YB. Tuan Haji Salleh Haji Kalbi ahli Parlimen P188 Silam kerana YB Silam terlalu banyak menyumbang artikel dalam blog ini. Saya sebenarnya memerlukan Kajian,ILmu,dan Kepakaran Tuan dalam merobah 1Transformasi blog https://alumniagaseh.wordpress.com. Saya berharap rakyat dikawasan Kunak,Lahad Datu dan Tungku yang memiliki pengetahuan bolehlah bantu blog ini demi kegemilangan Persatuan Agasean yang telah pun ditubuhkan.

Kepada Tuan yang amat berminat dengan Persatuan ini adalah disambut baik dan dialu-alukan untuk menyertai persatuan ini.Sementara waktu ini pengurusan bagi pendaftaran ahli  boleh berhubungan dengan ahli Jawatankuasa Persatuan Agasean atau berhubung dengan Pejabat Parlimen p188 silam bagi memudahkan urusan.

Terima kasih

 

Penganalisis SilamGemilang

Komen baru bagi kiriman anda #30 “MESYUARAT KHAS PERSATUAN AGASEAN:SMK AGASEH”
Pengarang : AGUS BIN KLEMEN (IP: 61.4.106.10 , 61.4.106.10)
E-mel : klemen_agus@yahoo.com
URL    :
Whois  : http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryinput=61.4.106.10
Komen:
actually, ini kejayaaan semua bukan kejayaan Tuan Hj.Salleh seorang, penulis blog seperti mempromote tuan Hj.Salleh, kejayaan Agaseh kejayaan semua, dan anda kena tahu bahawa Parlimen Silan terlalu jauh untuk mengecapi kejayaan seperti yang anda war-warkan, pembangunan di Parlimen silam perlu di dahulukan. Peminmpin silih berganti, tetapi Parlimen silam masih seperti dulu jugak kalau ada pembangunan itu pun terlalu lambat dam memihak kepada pihak tertentu sahaja.
Walaubagaimanapun saya berbangga kerana ada orang yang bergelar Yang Berkhidmat dapat berkhidmat untuk Agaseh, dan harapan saya agar semua ini bukanlah wayang sahaja. Berdiri untuk agama, bangsa dan negara selaras dengan satu Malaysia dan satu Agaseh, satu Silam dan Satu Lahad Datu….Dari ku perantau setia,……..Kuala Lumpur,2009

 

Pengarang : AGUS BIN KLEMEN (IP: 61.4.106.10 , 61.4.106.10)
E-mel : klemen_agus@yahoo.com
URL    :
Whois  : http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryinput=61.4.106.10
Komen:
Macam mana saya mau join agaseh nie?…pls reply tq

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: